Infra

Start bomenkap Gooiseweg N305

Om gevaarlijke situaties te voorkomen worden er komende weken bomen gekapt langs Gooiseweg N305

Foto: Provincie Flevoland

De werkzaamheden aan de Gooiseweg N305 in Zeewolde en de Larserweg N302 in Lelystad zijn sinds 20 november klaar. Het asfalt van de rijbanen was aan onderhoud toe en werd daarom opgeknapt. Naast het gebruikelijke onderhoud was het ook nodig om schade door droogte te herstellen. Dit soort schade aan het wegdek ontstaat sneller als er veel bomen langs de weg staan. Ook is het asfalt van de parkeerplaatsen van de tankstations vervangen.

Start bomenkap

Om gevaarlijke situaties te voorkomen worden er de komende weken bomen gekapt langs de Gooiseweg N305 richting Dronten. De bomenkap vindt plaats op twee plekken.

Van maandag 4 tot vrijdag 15 december wordt er gekapt langs de Gooiseweg N305 richting Dronten. Er wordt steeds één rijbaan afgesloten tussen 09.00 en 15.00 uur. Verkeer kan gebruik blijven maken van de andere rijbaan.

Van maandag 18 december 09.00 uur tot en met vrijdag 22 december 15.00 uur is de afslag van de Gooiseweg N305 naar de Karekietweg afgesloten. De omleiding staat ter plaatse aangeven op borden. De omleiding loopt via de Biddingringweg N305 en de Swifterweg N710. Houd rekening met extra reistijd. Het fietspad blijft open, er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Vorig bericht Oponthoud voor schippers werkzaamheden ring N702
Volgend artikel Bedrijventerreinen in Almere krijgen glasvezel

Nu op WijFlevoland